Kurser & Workshops

Arrangementer og Workshops 2024

Workshop for kvinder med fokus på velvære og omsorg


Kære kvinde

 

Arbejder du med mennesker eller fylder omsorg og nærvær for andre ofte din hverdag?
Så kender du måske til at være ved at løbe tør for overskud eller det man kalder omsorgstræthed.


I vores gruppe for kvinder får du chancen for at give dig selv omsorg og opmærksomhed og til at nære og genoplade dig selv.


I Det lille Skovhus, som er omkranset af den vilde gamle have med naturens lyde og dufte, skaber vi et åndehul, hvor der er plads til at være dig med alt, hvad du har med dig. Et sted med fordybelse, nærvær og refleksion, hvor du kan genfinde din indre ro, styrke og glæde og bagefter gå ud i verden med en følelse af større klarhed og frihed. Ved hjælp af øvelser, mindfulness og farvernes magiske univers bringer vi vores opmærksomhed tilbage øjeblikket og grundfæster vores forbindelse til jorden.


Max 8 deltagere.
Workshoppen kræver ingen forkundskaber andet end nysgerrighed og villighed til at lære dig selv bedre at kende.

Det praktiske:


Lørdag den 22. juni fra kl. 10:00 – 16:00

Sted: Det Gamle Skovhus, Bøssemagergade 74, 3150 Hellebæk

Pris: 550,- kr. inkl. kaffe, te, snacks og frugt. Medbring selv frokost

 

Tilmelding:

Sidste frist for tilmelding er den 8. juni. Beløbet tilbagebetales ikke ved afmelding senere end den 8. juni. Hvis vi aflyser, tilbagebetaler vi naturligvis det fulde beløb.

 

Når du har tilmeldt dig, vil du modtage mere information om det praktiske. Derfor har vi brug for, at du skriver til os på messenger eller mail, så vi kan komme i kontakt med sig.


Vi glæder os til at høre fra jer 

Gruppen ledes af psykoterapeuterne Christinna Reed og Anette Siff Eskildsen. Begge er også uddannet spirituelle healere og Aura Soma-terapeuter. Christinna har desuden en baggrund som billedkunstner.